Görüntü Algılama ve Yapay Zeka Konulu Akademik Makalemin INFUS’ta Sunumunu Gerçekleştirdim!

INFUS’da yer aldık. Ana misyonu üniversiteler ile uluslararası araştırma kurumları arasındaki bağı güçlendirecek farklı disiplinli bireyleri bir araya getirmek olan konferansta Doç. Dr. Tolga Kaya rehberliğinde, “Car Damage Analysis for Insurance Market Using Convolutional Neural Networks’’ konulu akademik çalışmamın sunumunu gerçekleştirdim.

Sunumda, evrişimsel sinir ağları ile görüntüleri sınıflandırmada, nesneleri tanımlamada derin öğrenme, makine öğrenmesi ve yapay zeka teknolojileri ile benzerlikleri kümelendirme süreçlerini ele aldık.

Springerlink üzerinden ulaşabileceğiniz ‘’Intelligent and Fuzzy Techniques in Big Data Analytics and Decision Making’’ kitabında yayınlanan ‘’Car Damage Analysis for Insurance Market Using Convolutional Neural Networks’’ başlıklı makale, sigorta endüstrisinde oldukça kritik bir konu olan hasar soruşturması ve zarar değerlendirmesi süreçlerini otomatikleştirmeyi, hızlandırmayı hedefleyen ve görüntü algılama (Visual Recognation) teknolojilerinin farklı sektörlerde kullanıcı deneyimine hangi faydaları sağlayabileceği konusunda ışık tutuyor.

Bu ayrıcalıklı organizasyona bizi çağırdığı ve bu heyecanı bizlerle paylaştığı için Doç. Dr. Tolga Kaya ve INFUS ekibine teşekkür ediyoruz.



İlginizi Çekebilir

Yapay Zeka Destekli Tüketicinin Doğuşu

LuckyEye’ın Teknoloji Sponsoru Olduğu Horizon 2020 “Future of EU-Turkey Relations and Research & Innovation Collaboration” Konferansı Gerçekleşti

IBM Think Summit 2019’da LEVA ile Yer Aldık

Travelport LIVE Konferansı’nda Türkiye’nin Öncü Turizm ve Seyahat Acenteleri ile Dijital Dönüşüm Üzerine Konuştuk!